VVIP bB

Monday, March 7, 2011

tiang elektrik

assalamualaikum... sebenarnya sekarang ni aku tengah wat asigment untuk subjek bahasa inggeris. kene wat proposal report ala-ala PSM tu... korang taw ker ape tu PSM, maybe ada yang taw, ada yang tak, korang carik sendiri la ea...hehehe...


PSM tu ialah projek untuk student final year. diorang kene reka satu benda/ ape-jela pasal kursus yang diorang ambik. kalo ambik mekanikal, kena buat projek pasal mekanikal la, kalo elektrik macam aku ni, buat pasal elektrik jela. dalam kate ringkas, projek aku ni berkaitan dengan elektrik sistem kuasa..

mase dok tengah research2 pasal input yang nak letak dalam proposal aku ni, tetibe aku terjumpa beberapa gambar berkaitan dengan tiang elektrik...korang tengok la yer...pastu bandingkan dengan tiang elektrik yang ada kat tempat kita ni...

baghdad, Iraq.

dihadapan masjid Abu Hanifa, Baghdad, Iraq.




lagi gambar dari Baghdad, Iraq.

India.

Mumbai, India.

Baghdad, Iraq.

nampak sedikit kemas-Bolivia.

ni dekat india jugak rasanya.


nampak kemas dan padat, India.

jalan sekitar mumbai, India

ni pon dekat India jugak.

7 comments:

min said...

jom wat PSM kt india nk.. hoho..

belia bangkit said...

xnok3...haha

REPUBLIK N9 said...

mak oii iraq... ha3

S..U..D..@..I..S said...

tengok kat thai serabut cam ni gak

belia bangkit said...

ada gak membe cakap thai serabut cm ni, tp ble cari kt google image, tak jumpe la plk..

Nora Shahaira said...

waa...yang sikit-sikit serabuk kat sini pun hubby akak kelam kabut..kalo la dia dapt selirat cenggitu,..mau benti keje TNB dia..huhu

belia bangkit said...

tu la kak, rasenye burung gagak pon pikir 2 kali nak hingap kt situ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger