VVIP bB

Saturday, March 12, 2011

cute angry!!!

hye sumer....hari ni aku nak share dengan korang pasal gambar2 yang mendakwa dirinya marah, tapi yang sebenarnye tersangatlah cute...idea ni aku ciplak dari member aku....ari tuh, mase aku dok lepak-lepak kat bilik die, aku ternampak yang die ni tengah search gambar2 cute angry ni...aku pon ape lagi, terus dapat idea nak publish kat post kali ni...



Cute, angry birds.

(via societycottontail)




cute-angry-domo




cute angry apple fruit charm keychain.


cute angry kitten.


kamu ada 10 saat untuk berhenti gelakkan saya!!!

cute angry bird plush toys.

diambil dari [klik disini]

angry baby.


beruang hitam sedang marah, tapi masih cute...hehehe


cute angry bear onigiri bento.

dont play game wit me!!!

dicurik dari [klik disini]

kenapa tak nak main dengan saya!!!

dah berapa kali aku cakap, aku bukan kucing!!!

angry bird onigiri.

geram nyer aku!!!!!!!!!


grrrrr!!!

agak-agaknya kalo letak gamba korang, ade ke secomel ni????hahaha...sama-sama kita pikir-pikirkan nye yer...

6 comments:

Yua said...

pic burung tu plg cute =)

najwa said...

haha..comel2...epol,wt r contest mrh tp cute!! hihi
leh ak join!

belia bangkit said...

haha..contest???akan dipertimbangkan..hehe

Cik Muda Nurul:) said...

Ya Allah! bapak comel burung yg kat atas sekali tu dgn anak kucing tu! ggggrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!11

Cik Muda Nurul:) said...

eeeee.....lagi satu yg comel giler gambar kucing pakai baju yg pink2 tu! awww!

Cik Muda Nurul:) said...

saya nk copy taw pic kucing pakai baju pink tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger