VVIP bB

Thursday, March 10, 2011

iklan fitness yang cool

assalamualaikum...hye... tengah aku bosan-bosan dok kat bilik sorang-sorang ni, aku pon rasa gatal tangan nak suruh pak cik google image kite ni carikan gambar-gambar dalam kategori unik...

aku tak sure aa samada kat malaysia ni ada iklan-iklan body fitness cam ni...kalo ada bagi taw ea...bole update post yang ini...

kalau korang tengah blur-blur lagi, ni straw.

macam perli kat diri sendiri la pulak...




sambil baca buku pon bole angkat mende ni...hebat betol!

err...gunakan pintu yang sesuai yer.


eh,eh,eh,....senget la pulak...



hmm...akak, bole tak dok tengah2...

6 comments:

Yua said...

sgt cool n kreatif =)

si para para said...

waa sepatutnya kat malaysia dah lama ada iklan macam ni..maklum la.hehehe

belia bangkit said...

hahaha...

Cekodok said...

kat malaysia takde yang kreatif ke.. hehe adoi.. wa mau buat iklan cekodok laa

Enchaoz said...

kreatif la sume iklan neh...

Just Call Me Bitt said...

perghh pintu tu kalau ade kat public toilet Malaysia nihh...habessssssssssss...akakakkaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger