VVIP bB

Thursday, July 15, 2010

hari marah sedunia


agaknye kan nie mungkin hari yg teruk bagi aku...mane xnye,complete sehari hari nie aku kena marah..http://www.smileycodes.info

adeh,ape la naseb ni, ingat kan cuti hari german day ni bley kluar seronok2 tapi lain pulak yang jadinya...http://www.smileycodes.info

al kesah nya cam ni, pagi2 tadi mase nak kua,aku ngn sorang kawan ni sewa la kereta...objektif kami kua hari nie nak beli 2,3 barang berkaitan dgn bisness yg kami nak buat nanti...jual air kat tournament badminton pada 23-25 hb nanti...

pagi-pagi lagi rase cam ade yang xkena (hehehe...dan2 jer kn) mula2 kete tu sampai lambat..yelah kiteorg janji nk sewa kete kol 10 kn, tapi kete sampai dlm kol 10 lebey..hangin jugak la mase tuh...http://www.smileycodes.info

berkat kesabaran yang meninggi neh, xjd nk marah...hehehe...pastuh kan, kteorg pegi la kat kedai besikal neh...maklom la ,hanye besikal je jd transport kteorg...yg sebenarnya aku dah xbawak kete dah...dah malas nek kete neh...wat miskin aku jer...hehehe...sampai jer kedai besikal,aku pn tanye kat die bape harge tayar besikal neh...die ckp dlm rm18 kot...aku pn cakap la, mintak kurang ley? tetibe terkejot aku, die tengking-tengking aku... mane leh kurang...harga tu dah rendah taw!!! aku xtau la sama ade dah memg cam tu cara dia bercakap, tapi xpatut la kan tetibe je marah...http://www.smileycodes.info

lepas kedai besikal,kiteorg gi pak kat pasaraya...aku pn pegi kat sorang promoter neh..mase tuh die dok sebok sikat-sikat rambut, aku pn tanye la barang yang aku nak cari, tetibe die pn same cam tadi gak, dok marah-marah..maybe aku gangu kerja dia kot...aisey...geram jer rase http://www.smileycodes.info

aku tanye kat membe aku,nape hari ni org asik nak marah aku jer???pastuh kite org pn gelak same-same..http://www.smileycodes.info

last sekali mase on the way nak balik, aku singgah la kat seven e, mase aku masuk tuh, aku tengok sorang pak cik neh sebok jer nk ngorat casher kat seven e tuh... kalo same padan,ok la gak kan, tp pakcik tuh dah same baya ngn ayah aku, n budak tuh plak sebaya ngn aku...alahai kesian aku tengok budak tuh...agak tension la jgk dia..aku rase aku haros menjalankan tanggungjawab sosial aku,dengan tolong pmpn tuh..mane taw, lepas tolong, nanti dia plk sangkut dengan aku...http://www.smileycodes.info...xdela..gurau je...

setiap kali pakcik tu cakap, aku mesti potong... aku tanye kat mane coklat la,beros gigi la, ubat nyamuk la...hehehe...last-last pakcik tu pn keluar...maybe pakcik tu rase xder privacy kot...http://www.smileycodes.info padan muke die..hahaha...pastuh aku pn tanye kat budak tuh barang yang aku betul-betul nak cari, kali neh, budak tuh betul-betul marah dgn aku...http://www.smileycodes.info kene marah lagik...huhu...

3kali aku kene marah dalam sehari...fuhh...catat rekod betol...walo ape pun, aku xsalahkan dorang, maybe ade sebab-sebab tertentu yg menyebabkan dorang marah...bagus x aku...http://www.smileycodes.info

1 comments:

Eza Rashid said...

aku takot tgk muke dak kecik tuh....hehhehe....mara vavas....kat sni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger