VVIP bB

Saturday, July 17, 2010

bila la nk dapat....

hye sumer...

tadi mase aku tengah nak menghabiskan duit ptptn aku kat shopping complex, tetiba aku terpandang @#*&%$ nih...http://www.smileycodes.info fuuih, dari body nyer cukup mengiurkan sesiapa sahaja yang memandangnya, boleh meluluhkan hati seorang teruna..

lirikan matanya mampu memikat sesiapa sahaja yang menjeling kearahnya..tak dapat dibayangkan bagaimana perasaan setelah memilikinya..akan ku berusaha sedaya upaya untuk mendampingimu...waargh...baru jer balik bilik,dah teringat-ingat wajahnya...susah betul nak lupakan dirinya....bilakah agaknya kita akan dapat bersama nyer...hrmmm....http://www.smileycodes.info

mulai hari ni, akan aku persiapkan duit hantaran walaupun jauh dari kemampuan ku, walaupun ramai sahaja yang membantahnya, walaupun apa sahaja sanggup ku gadai, demi untuk memilikimu...seluruh keturunan mu aku minati, segala khabar darimu aku turuti...http://www.smileycodes.info

tapi sayang...engkau lebih memilih kepada darjat,siapalah aku di matamu wahai honda civic...sumpah dari dulu memg aku teringin nak bawak...


dalam katalog die, harganya dlm RM127,416.10 .... alahai, stakat ni aku dah kumpul RM16.10... http://www.smileycodes.infoagak-agak korang, bila lar boleh dapat lagi RM127,400 tu yer???... xkan nak pakai viva jer seumor hidup kan, skali skala nak gak merasa kereta buatan Jepun neh...bak orang kata, kereta sepanjang zaman...sentiasa diminati orang walaupun dah tinggal rangka...korang doa-doakan la supaya impian aku neh menjadi kenyataan yer...hehehe...http://www.smileycodes.info

6 comments:

belia bangkit said...

oo lupe2...tuh harga tanpa insuran, kalo dengan insuran, mau nye RM130,980.00....
waaa...teringin sangat nak kete neh....sampai mati agaknya xley beli...huhu...

min said...

amin.. pas kte dpt untung berniaga nt.. ko amik la kete tuh.. haha.. tp... ak nk gak stu.. wat mse ni.. ak bg ko kete honda yg comel,kiut-miut je.. x mhal pon.. dlm 2 3 ringgit pn leh dpt.. kete honda mainan.. hehe..

belia bangkit said...

hahaha...bisnes pn blm stat lg da berangan nk bg aku kete tuh...

farahfatihah said...

xpe, dah keje nnti boleh beli =)

S..U..D..@..I..S said...

simpan duit sikit2 lelama membukit time tu ko bli ar..klu nk..jug angan2 kan waktu blum tido...zzzzzzzzzzz nnt mlm dpt rase...sllu aku wat camni menjadi.....just kidding..jgn mare bro.

belia bangkit said...

farah: kalo kije stakat kilang je, ble jer dpt bli..

hahaha...aku bukan stakat sbelom tido, mase xtdo pn aku dok berangan gak taw spy bleh dpt mimpi ngn civic...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger