VVIP bB

Tuesday, February 8, 2011

jom join X-clusiV LisT bB (baulu bangkit)


assalamualaikum dan salam sejahtera....


pada hari yang indah ini, aku dengan secara rasminya nak buat contest jom join X-clusiV LisT bB...gambar kat atas tu aku wat simple-simple jer...jangan kutok yer...

kalau korang perasan, senarai bloglist bB ni dah kosong, so, aku nak bagi peluang kat korang untuk letakkan blog korang dalam blog bB nih...

reason contest ini diadakan:

  1. senang aku nak jenguk blog-blog korang setiap kali korang update blog.
  2. banyak blog dalam bloglist aku ni dah tak aktif, maksud aku, dah lame tak update.. ade skit jer yang aktif.
  3. tak adil la kalau korang yang selalu datang kat sini, tapi blog korang takde dalam senarai pon.
  4. ade blogger yang tak wat bw pon, tp aku still pegi kat blog dorang sebab dorang ade dalam senarai aku.
  5. tapi sebab yang sebenarnya menda ni diadakan sebab aku ter-remove bloglist tuh.hehe
cara-caranyer ialah( jeng,jeng,jeng)

  1. korang mestilah jadi vVip bB dulu...kalo belom tuh, just klik follow jela..kalau dah folow tu, teruskan kepada step yang seterusnye Oke....
  2. korang tak payah buat entri khas utk bB, tp just tulis [ aku dah join bB] ,(jangan lupe linkkan blog aku skali yer) pade permulaan entri korang (font tu wat besar-besar yer), pastuh just bg taw aku jer....
  3. tinggalkan url blog korang kat ruangan komen.
ha, mudah jer kan, so simple, budak-budak tadika pon boley buat..ye tak???

lepas tuh, kalo korang rase korang ni seorang yang baik hati, nak letak blog bB dalam blog list korang pn takper gak..hehehe...(tiada paksaan okeyh!)

ohyer, lupe nk inform, contest ni berjalan selama seminggu (atas budi bicara penulis blog) hehehe...senarai bloglist tu tiada limit okeyh..

kebarangkalian korang gagal dalam contest blog ni adalah 0%, dan kebarangkalian korangberjaya adalah 100%...so, ape tunggu lagi, join lar sekarang....!

5 comments:

najwa said...

errr..nk join.tp xphm sgt..huuhuu

belia bangkit said...

kat mana yang tak faham tu?

mofaizmz said...

yeaa.. datang menyahut jemputan untuk join

are-tia said...

nak joinnnnnn...!!!!!

http://kisah-gadismelayu.blogspot.com/2011/02/jom-join-x-clusiv-list-bb-baulu-bangkit.html

http://kisah-gadismelayu.blogspot.com/

Nora Shahaira said...

apa-apapun akak nora follow awak suda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger