VVIP bB

Tuesday, February 8, 2011

cara-cara nak menipu semasa exam

semua orang ada niat untuk meniru dalam exam or test, tapi tak semua yang berani nak meniru. kat sini ada tutorial, cara-cara nak meniru dalam exam. selamat mencuba yer.....

[pesanan penaja: kalo kantoi tu, jangan cakap aku yang ajar yer]


~mula-mula, tuliskan semua jawapan daripada hint-hint yang lec/cikgu korang bagi.~






~kalo bole, munimumkan saiz font korang tuh sekecil mungkin.~

~kemudian print...~

~baca balik jawapan korang tuh, takot-takot ada typing error ker.~

~kemudian, guntingkan ia dalam bentuk yang korang minat.~

~rendamkan dalam air.~

~gosok-gosok secara lembut kat kertas tuh bia die jadi cam gambar kat bawah ni.~

~lakukan aktiviti ini dengan berhati-hati yer.~

~kalo dah puas hati, jawapan korang tuh, boleh la dijemur sampai kering.~

~bila mase exam jer, korang ketakkan kat kertas soalan tu. kompem xder orang perasan nyer.~

~tak pon lekatkan kat pen korang. sambil menulis, bole baca.~


~yang last ni ,tak sure korang bole wat ke tak dalam dewan exam tuh..~

6 comments:

where said...

perghh..terer gile..
nasib la kat kubor x boley cheat..ke3

si para para said...

hah idea yang bagos...aku nak ambik PhD lepas ni...hahaha

najwa said...

oit!! awat xbgtau awal2..aish..t'lepas dh paper EMT..huhu

siti said...

hahaha..kantoi la mu azli,,aku nk oyak ko pensyarah mu..nk oyak suspek,,kena tgok sokmo..kena scan molek sebelum masuk exam..hahahaha

Yastro said...

Erkkk...dah ade yang berjaye ke ngan cara ko ni bro??
cun gak idea ni bro....

Cik Muda Nurul:) said...

Oh my Allah... dhsyat sungguh...saya nk buat jugak la...tapi, jamin selamat ea? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger