VVIP bB

Thursday, October 13, 2011

puas ati


hahaha...puas! aku puas! sgt puas!!!! setelah setahun lebih blog ni stay dengan layout sama, akhirnya pada malam ni akhirnya aku telah berjaya membuat transformasi pada blog ni. lupe lak nk print screen sblm tuka...tp xpe, tg penting blog ni dah jadi makin ringan, mankin ringkas dan xde dah widget2 yang nampak kebudak-budakkan...maklum la, umo da tue, xkn nk letak yg merepek lg kan..


apa yang baru dlm blog aku neh??? kalo korang perasan, ada dua button kat side sblh kanan tu. button tweeter ngn fb. ha, kalo korang nak kod dia, mintak jela ngn aku. kompem bg...ada slide show pasal dunia engineering. dunia aku la tu nanti..hehehe...warna plk, aku pilih wane yg lembot2 jer, xdela sakit mata tgk nt, lagi satu, blog ni, kalo korang klik kat mana2 link, die akan otomatik open in a new tab.maknanya kalo korang klik kat mane2 website yg aku share ke ape ke, main page blog ni tetap akan ada.kalo nak kod yg ni pn,mintak jela..free of charge....rasanya, tu jela kot. hahaha....bye.. take care...

1 comments:

gadis melayu said...

sedar diri dh tua.. bagus3.. heeeeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger