VVIP bB

Friday, September 9, 2011

gambar si baulu dulu dan sekarang


assalamualaikum....aku tak taw la nape aku semangat sangat nak tunjukkn kat korang gambar-gambar lame aku.. hahaha...korang tengok jela ea...



ha, ni gambar aku mase skola menengah... yang botak tuh aku la yer.mase tu aku siap ngn baju maroon ngn tie pink lagi tuh ...hahaha...lawak la plk... tu uniform pengawas keceriaan...mase tuh aku berisi la skit...skrang pon berisi gak, tapi tak la cam dulu tuh..hehehe....dulu saiz seluar aku 34 tau!!!...beso beb...



gambar ni plk mase awal-awal masuk matrix dlu.. aku dulu warga KMPP tau.. (kolej matrikulasi pulau pinang)...mase ni muke masih jernih lagi..haha...hari-hari study kat libry..hehe.baru keluar kampung la katekan...sblm ni mane kenal lagi tempat-tempat orang ni..



ha, ni plak mase dah nak abis matrix dulu... korang tengok la sdrik, betape banyak nye berat aku susut mase tuh...hahahha



ha, nila gambar terkini...hahaha...SEJARAH SUDAH BERULANG!!!!! aku da jadi gemok balik...hehehe...tak salah aku gemok kan....n tak salah jugak aku enjoy ngn life aku ni..hehe...


3 comments:

gadis melayu said...

gemoxx sbb senang hati.. hehehehehe..

belia bangkit said...

opkos...haha

siti said...

Cewass..hehe..tp kwn aku sorang nie tetap xberubah..encem sokmo...moga eppy2 selalu my pren...jgn lupa dtg blog aku k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger