VVIP bB

Wednesday, May 5, 2010

orang2 kampung sumer!!!!


aiii pekabo sume...aku nk buat pengumuman nih....

mulai saat neyh, aku akan masukkan url blog yg telah mengfollow aku ke dlm senarai top 5 blog list aku...ha, sekurang2nya,kalo korang updte korang punye blog, nnti time aku xbukak blogger pn, aku still blh taw kn...

maklumlah,aku bukan cam korang,suke update blog...aku suke bace blog jer...ni sebagai tanda tabik srpring aku kat korang dan sebagai tanda trima kasih aku kat korang sbb mengfollow aku...hahaha....

tapi kan, iust top 5 je akan kua kat blog aku neh....ingat ye TOP 5, ingat baik-baik TOP 5, ingat betul-betul...... T....O....P.....5
ha,kalo blog korang xde dlm blog aku, bg taw ea...sms kat nombor sape-sape jelah....hahahha


u follow i, i follow u yer.....together2 kite memfollow...
(broken english...hahaha)

3 comments:

Tupai Karan said...

yeye link aku ada.. thanks.. esok2 terkebelakang la tu sbb aku pun pelamas bab2 update ni eheh

belia bangkit said...

hahahaha...da ade kt blkg da pn...keh3....

rEd said...

kawe polow demo boh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger