VVIP bB

Tuesday, March 30, 2010

klik dapat duet....??? >>>>> part 2

ak paham perasaan maner2 student kat sluruh negara nie...sumer nyer ade masalah ngn duet kan.
ha,kalo dulu ak da tunjukkan care wat duet dgn catcheye, skarang nie lak ak nak tunjukkan care kedua...yela,ramai yg complain yg catcheye tu xslamat..ye x? mane xnyer,kna masukkan no ic,pastu personal information lak tuh, kali nie ak nk g taw satu care yg lebih slamat utk cari duet...yang nie pn mcm yg dlu gak,xguna kan duet..just register jer....




ak nak perkenalkan korang dgn MYLOOK. MYLOOK ni merupakan search engine yg masih baru lagi...baru lahir la kn... Fungsi nya lebih kurang GOOGLE... Nak cari apa2 just search. Setiap satu searh yang kita buat akan di bayar $0.22.. yelah, baru2 nie,nk tarik orang mmg kne wat cm nih kan....


tapikan setiap hari korg bole buat '5 search' saja. Lepas ajer tu,tiada bayaran dibuat untuk pencarian ke 6 dan seterusnya...

$0.22 setiap satu pencarian X 5 kali = $1.10 sehari
$1.10 sehari x 30 hari = $33.00
$33.00 sebulan x 12 bulan = $396.00
fuyooh....hebat2...

Jadi tak salah kalau mencuba.. Kalau dah memang rezeki,tak ke mana.. Bagi sesiapa yang nak mencuba nasib boleh jer daftar.. Nak daftar klik jer kat SINI.

gerenti selamat nyer...tok sah la terpengaruh ngn benda2 len,yg gune duet byk tuh,gune benda nie jer...

ATAU:

gune care nih.... hahaha...bayak lak carenyer eh....ha,gunekan geostring kalo kiter perhatikan, geosring ni pn selamat gak,sbb dlm tuh xder pn mtk personal information,just alamat rmh jer...jd korang blh la join tanpe rase risau k.... ha,bile korg sign up jer nie, korang dgn otomatiknnyer akn dpt $10.00. jadi per tunggu lagi!!! join la sekarang.... klik kat sini.

1 comments:

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

wah..kene bayar la bhai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Powered by Blogger